Feestelijke opening van GC de Nestel op 17, 18 en 19 maart

Ons nieuw gemeenschapscentrum opent officieel de deuren tijdens het weekend van 17, 18 en 19 maart. Verwacht je aan een heel weekend feest, plezier en nog eens feest.

 

Vrijdagavond vieren we volop en reiken we de Cultuurprijs uit. Hier verwelkomen we Da Quattri Venti (Vier venten, vier stemmen, a capella. Hoe eenvoudig kan het zijn?).

Op zaterdagochtend kan je een kijkje nemen in de lokalen van onze academies: je kan dansen, zingen, muziek maken bij de vrienden van de Academie Muziek, Woord en Dans van Bornem. In het lokaal van Academie Temse kan je de beeldende kant op en kan je creatief aan de slag met je handen. In de namiddag is er Buitenspeeldag en spelen we tot we erbij neer vallen op het buitenterrein van GC de Nestel, waarna de jongsten onder ons hun beentjes kunnen strekken op de kinderfuif. De jonge gasten van Lesco verblijden ons met een streepje muziek tot aan het vuurwerk (21 u.). Na het vuurwerk bouwen we een feestje met Double Douche en the one and only Ronny Mosuse.

Op zondag bieden we je een feestelijk ontbijt aan, terwijl ‘Cecilia’s New Mona Band’ mee zorgt voor sfeer en gezelligheid aan tafel. De hele voormiddag staan de leerlingen van de Academie Muziek, Woord en Dans op de planken in de Zool. Loop maar eens binnen! Opperste concentratie dan weer voor het namiddagprogramma: dan kan je deelnemen aan een grootse Bingo-wedstrijd met een ruime prijzentafel en een dessertje voor wie zin heeft. Liever chillaxen? Dan ben je op zondagnamiddag welkom in de Hak en de Hiel die we voor de gelegenheid omtoveren tot loungebar.

Het hele weekend lang kan je de tentoonstelling ‘Van Guma tot Nestel’ bezoeken en zijn Hak en Hiel open voor (een hapje en) een drankje.

Kom zeker meevieren!

vrijdag 17 maart

vrijdag 17 maart

20 u. Opening tentoonstelling

‘Van Guma tot Nestel’

20 u. Uitreiking Cultuurprijs Socio-Cultureel 2015-2016

met optreden ‘Da Quattro Venti‘ Vier Venten, Vier Stemmen, A Capella. Hoe eenvoudig kan het zijn?

22 u. Kris de Bruyne & Jan Segers

zaterdag 18 maart

zaterdag 18 maart

10 u. -14 u. Dans, zing, speel muziek of duik in de verf

loop zomaar even binnen in De Leest en doe mee

10 u. - 3 u. Bezoek de tentoonstelling ‘Van Guma tot Nestel’

en drink een glaasje, eet een hapje

14 u. -18 u. Buitenspeeldag

op het buitenterrein van GC de Nestel

18 u. - 20 u. Kinderfuif met DJ THIAN en DJ Rooskonijn

20 u. optreden LESCO

21 u. Vuurwerk

21.30 u. optreden Double Douche / DJ AMBI

23 u. Ronny Mosuse in concert

DJ BART MESKENS

zondag 19 maart

zondag 19 maart

9 u. - 12 u. muzikaal ontbijt met Cecilia’s new mona band

Schrijf je in voor het ontbijt

10 u. - 13 u. academie muziek woord en dans op de planken

15 u. bingo met dessertenbuffet

15 u. loungebar